Search found 6 matches

by pandaman212
Tue Jun 30, 2015 3:46 am
Forum: Minecraft
Topic: [Pixelmon] works on local machine, won't on FTP.
Replies: 6
Views: 1393

Re: [Pixelmon] works on local machine, won't on FTP.

That's what my assumption would be. I need still need to test it in a new environment to be sure.
by pandaman212
Mon Jun 29, 2015 8:23 pm
Forum: Minecraft
Topic: [Pixelmon] works on local machine, won't on FTP.
Replies: 6
Views: 1393

Re: [Pixelmon] works on local machine, won't on FTP.

Mother of all wtf. The local server now works.
by pandaman212
Mon Jun 29, 2015 8:01 pm
Forum: Minecraft
Topic: [Pixelmon] works on local machine, won't on FTP.
Replies: 6
Views: 1393

Re: [Pixelmon] works on local machine, won't on FTP.

Welp, this is awkward now it doesn't seem to want to run on my local machine after switching from java 8 to java 7 to see if that would work because the servers are running java 7. But after reverting it back to 8 it doesn't want to work on local. D:\Users\Bb\Downloads\Temp\Server stoof\Pixelmon tes...
by pandaman212
Mon Jun 29, 2015 7:20 pm
Forum: Minecraft
Topic: [Pixelmon] works on local machine, won't on FTP.
Replies: 6
Views: 1393

Re: [Pixelmon] works on local machine, won't on FTP.

Yup, I had prepared the server locally to generate all the files and then transferred it to the FTP server. Sorry, I should have been more clear.
by pandaman212
Mon Jun 29, 2015 6:44 pm
Forum: Minecraft
Topic: [Pixelmon] works on local machine, won't on FTP.
Replies: 6
Views: 1393

[Pixelmon] works on local machine, won't on FTP.

So I scratched the idea of a FTB server and went with a Pixelmon server. It works perfectly on my local machine but as soon as I put it in the FTP and choose which jar to run (the same one on my local machine) it throws out this >l [21:35:43 INFO]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launch...
by pandaman212
Thu Jun 25, 2015 10:15 pm
Forum: Minecraft
Topic: Issue with Direwolf20 modpack.
Replies: 0
Views: 703

Issue with Direwolf20 modpack.

When I launch the server it loads up fine and all, but when you go to punch something, or open the inventory it crashes. I am using 1.7.10, server version is 1.4.1. Has anyone else had this problem and if so, how did you resolve it?