BF2 Query

Use this forum if you have a relatively general question or comment about a game, Ventrilo, TeamSpeak, or Murmur/Mumble server with us. If you have a server-specific question that might not help out the community, please directly contact us through your control panel instead.
Post Reply
User avatar
Sledster
A regular
A regular
Posts: 34
Joined: Sat Jan 29, 2005 6:05 pm
Location: Fairbanks, Alaska
Contact:

BF2 Query

Post by Sledster » Tue Jun 28, 2005 2:18 pm

Anyone know what the BF2 Query port # is to
show server on website?
Image

User avatar
Sledster
A regular
A regular
Posts: 34
Joined: Sat Jan 29, 2005 6:05 pm
Location: Fairbanks, Alaska
Contact:

ah

Post by Sledster » Tue Jun 28, 2005 2:28 pm

Ok, Got it its 29900
Image

User avatar
bOoya
Former staff
Former staff
Posts: 886
Joined: Thu Jan 15, 2004 3:46 pm
Location: Corona, CA
Contact:

Post by bOoya » Tue Jun 28, 2005 3:07 pm

its actually changeable
sv.gamespyport your server sends information about settings and status through this port. you only need to change this if it is in conflict with another port being used on your system. for best results, this value should stay between 29900 and 29950.

Post Reply