Teamspeak issues

Ask questions about dedicated servers here and we and other users will do our best to answer them. Please also refer to the self-help section for tutorials and answers to the most commonly asked questions.
Post Reply
blackhole883
New to forums
New to forums
Posts: 9
Joined: Fri Sep 11, 2015 4:43 am

Teamspeak issues

Post by blackhole883 » Fri Sep 11, 2015 4:51 am

Hey guys running Teamspeak3 on CentOS_7.1_x64

So ive managed to get everything running but i simply just cant connect to it, can anyone help me out? Any other information i could give that would help?

User avatar
Markie
A regular
A regular
Posts: 56
Joined: Mon Oct 01, 2012 11:55 am
Location: AS14586

Re: Teamspeak issues

Post by Markie » Fri Sep 11, 2015 5:25 am

http://forums.nfoservers.com/viewtopic. ... 332#p67332

Have you tried adding the following ports via firewalld?

Code: Select all

firewall-cmd --permanent --zone=public --add-forward-port=port=9987:proto=udp:toport=9987
firewall-cmd --permanent --zone=public --add-forward-port=port=10011:proto=tcp:toport=10011
firewall-cmd --permanent --zone=public --add-forward-port=port=30033:proto=tcp:toport=30033
firewall-cmd --reload

blackhole883
New to forums
New to forums
Posts: 9
Joined: Fri Sep 11, 2015 4:43 am

Re: Teamspeak issues

Post by blackhole883 » Fri Sep 11, 2015 5:43 am

Yep, still nothing im afraid

User avatar
Markie
A regular
A regular
Posts: 56
Joined: Mon Oct 01, 2012 11:55 am
Location: AS14586

Re: Teamspeak issues

Post by Markie » Fri Sep 11, 2015 6:57 am

Can you please provide the latest log files (they would be split into two separate files _0 & _1 respectfully) located within ts3servers root/logs directory.

Also, ensure the teamspeak process is running by using the following command;

Code: Select all

ps -aux

blackhole883
New to forums
New to forums
Posts: 9
Joined: Fri Sep 11, 2015 4:43 am

Re: Teamspeak issues

Post by blackhole883 » Fri Sep 11, 2015 7:35 am

http://pastebin.com/QvKKb8fe

And yes i have confirmed teamspeak process is running

User avatar
Markie
A regular
A regular
Posts: 56
Joined: Mon Oct 01, 2012 11:55 am
Location: AS14586

Re: Teamspeak issues

Post by Markie » Fri Sep 11, 2015 9:49 am

Everything looks to be in working order according to the logs, would you mind sending me the servers IP address via email so that I may take a closer look?

mark@teamquarantine.com

blackhole883
New to forums
New to forums
Posts: 9
Joined: Fri Sep 11, 2015 4:43 am

Re: Teamspeak issues

Post by blackhole883 » Fri Sep 11, 2015 8:06 pm

Alright thanks to Markie everything is working turns out it was

Code: Select all

firewall-cmd --permanent --zone=public --add-forward-port=port=9987:proto=udp:toport=9987
firewall-cmd --permanent --zone=public --add-forward-port=port=10011:proto=tcp:toport=10011
firewall-cmd --permanent --zone=public --add-forward-port=port=30033:proto=tcp:toport=30033
firewall-cmd --reload
That was causing the problems, and after copying the ts3server.sqlitedb file my old teamspeak server is working again, so everything is fine

Post Reply