RF2

Ask questions about dedicated servers here and we and other users will do our best to answer them. Please also refer to the self-help section for tutorials and answers to the most commonly asked questions.
Post Reply
Simtechracing
New to forums
New to forums
Posts: 2
Joined: Tue Mar 13, 2018 10:55 am

RF2

Post by Simtechracing » Tue Mar 13, 2018 10:59 am

I have an odd problem on my virtual server I can only run 2 rFactor2 Servers I have had 5 setup all with different ports but only two will run at a time any ideas?

Simtechracing
New to forums
New to forums
Posts: 2
Joined: Tue Mar 13, 2018 10:55 am

Re: RF2

Post by Simtechracing » Tue Mar 13, 2018 11:09 am

I should have explained the rF2 servers run on the server but only 2 will show up in the rF2 multiplayer listing depending on the order they were started
I have a testing server with the same configs and all the games will show up in the listing

evil_master
A regular
A regular
Posts: 48
Joined: Fri Jun 17, 2011 3:57 pm

Re: RF2

Post by evil_master » Wed Mar 14, 2018 8:16 pm

I'm not familiar with this game, but its using steamcmd for distribution, you may be having a similar reporting issue that I was having.

Please check this thread, see if the info is useful (does the steam api list your servers?)

viewtopic.php?f=46&t=8430

Post Reply