server cs 1.6 version 1.1.2.7 bug FPS?

Ask questions about dedicated servers here and we and other users will do our best to answer them. Please also refer to the self-help section for tutorials and answers to the most commonly asked questions.
Post Reply
3nf
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 76
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:45 pm

server cs 1.6 version 1.1.2.7 bug FPS?

Post by 3nf » Sat Apr 20, 2013 3:58 pm

I have the problem with the update servers cs 1.6, the FPS go from 1000-1500, is a problem or normal?

several clients tell me that there is an error in weapons, firing bursts shoots MP5


http://www.subirimagenes.net/i/13042102064029947.jpg


regards

User avatar
Edge100x
Founder
Founder
Posts: 12251
Joined: Thu Apr 18, 2002 11:04 pm
Location: Seattle
Contact:

Re: server cs 1.6 version 1.1.2.7 bug FPS?

Post by Edge100x » Sun Apr 21, 2013 10:15 am

To avoid this, you should not use -pingboost 3. Stick with -pingboost 1 or -pingboost 2.

If you're on Windows, you could also try different values of sys_tickrate (1000, 1500, etc), but I've never seen this happen on Windows. What plugins are you running?

3nf
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 76
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:45 pm

Re: server cs 1.6 version 1.1.2.7 bug FPS?

Post by 3nf » Mon Apr 22, 2013 10:09 am

test in server without amx, all servers are in launch options, sys_ticrate 1000

I have servers with version 1.1.2.6, and it works perfect FPS, only the update happens

OS windows 2008

User avatar
Edge100x
Founder
Founder
Posts: 12251
Joined: Thu Apr 18, 2002 11:04 pm
Location: Seattle
Contact:

Re: server cs 1.6 version 1.1.2.7 bug FPS?

Post by Edge100x » Mon Apr 22, 2013 12:01 pm

Are you certain that it's running with sys_ticrate 1000 after it's started? I recommend testing this through the console.

Post Reply