Park a domain on NfoServers.com

Connect with other users about what to run on your webhosting (and how to run it) here.
Post Reply
User avatar
oldschool
A semi-regular
A semi-regular
Posts: 26
Joined: Mon Jan 19, 2015 8:46 am
Location: East Coast
Contact:

Park a domain on NfoServers.com

Post by oldschool » Mon Feb 26, 2018 7:58 pm

I saw the option to add a domain with pointers? Is that like setting a DNS record? I have a domain I bought and would like to use it with NFO dashboard. So from a provider like Hostmonster I should be able to just change the DNS record to "point" my domain named osghc.com to NS1.NFOSERVERS.COM...that should work after time for propagation, right?
Image

User avatar
hiimcody1
Staff
Staff
Posts: 1277
Joined: Wed Dec 28, 2011 4:59 pm

Re: Park a domain on NfoServers.com

Post by hiimcody1 » Tue Feb 27, 2018 8:23 am

oldschool wrote:
Mon Feb 26, 2018 7:58 pm
I saw the option to add a domain with pointers? Is that like setting a DNS record? I have a domain I bought and would like to use it with NFO dashboard. So from a provider like Hostmonster I should be able to just change the DNS record to "point" my domain named osghc.com to NS1.NFOSERVERS.COM...that should work after time for propagation, right?
You'd need to set the nameservers of your domain to use ours, just pointing a record for the domain to our nameservers won't work.

I'm not familiar with that particular provider, but with most I've used there is an explicit option to set the controlling nameservers for a domain. You'd want to set those nameservers to ns1.nfoservers.com and ns2.nfoservers.com

User avatar
oldschool
A semi-regular
A semi-regular
Posts: 26
Joined: Mon Jan 19, 2015 8:46 am
Location: East Coast
Contact:

Re: Park a domain on NfoServers.com

Post by oldschool » Mon Mar 05, 2018 5:53 am

Thanks got it! Works perfect Image
Image

Post Reply