Websync page doesn't show anything

Connect with other users about what to run on your webhosting (and how to run it) here.
Post Reply
wizurd
New to forums
New to forums
Posts: 1
Joined: Tue Feb 05, 2019 1:36 pm

Websync page doesn't show anything

Post by wizurd » Tue Feb 05, 2019 2:04 pm

I am completely new to this, but I'm in the process of setting up a csgo surf server, and I can't seem to get any maps to download as I always get "surf_mapname.bsp is missing, disconnecting". I am 90% sure it is something I did incorrectly in setting up my fastDL, but I have no idea where.
I added these lines to the server.cfg

>sv_downloadurl "wizurd.game.nfoservers.com/csgo"
>sm_cvar sv_allowdownload 1
>sm_cvar sv_allowupload 1

and I uploaded all maps to the webhost (i think), using filezilla. When I click websync under my control panel, nothing shows up and it says I need to set up a subdomain. I have no idea how to do this, can anyone help with this issue? Thanks

User avatar
Vanderburg
Staff
Staff
Posts: 1128
Joined: Sat Nov 13, 2010 7:27 am
Location: Houston, TX

Re: Websync page doesn't show anything

Post by Vanderburg » Tue Feb 05, 2019 3:30 pm

Are you a secondary user on the package? If this is a standard game server package and you're a secondary user, the primary user would also need to add you as a secondary user to the webhosting portion of the package, from their Panel Access tab, in their webhosting control panel (which is separate from the game server control panel).

Post Reply