Using My .com For Your Hosting

Connect with other users about what to run on your webhosting (and how to run it) here.
Moos3d
A semi-regular
A semi-regular
Posts: 17
Joined: Tue Feb 15, 2005 6:26 pm

Post by Moos3d » Sat Feb 19, 2005 4:54 pm

Ok, saved the nameserver changes again. It says it can take up to 48 hours to propagate so this could take a while.

User avatar
bOoya
Former staff
Former staff
Posts: 886
Joined: Thu Jan 15, 2004 3:46 pm
Location: Corona, CA
Contact:

Post by bOoya » Sat Feb 19, 2005 5:12 pm

Actually, it was working for me at about 1AM pacific time this morning.

Moos3d
A semi-regular
A semi-regular
Posts: 17
Joined: Tue Feb 15, 2005 6:26 pm

Post by Moos3d » Sat Feb 19, 2005 6:26 pm

Hasn't worked for me any times I've tried.

User avatar
Edge100x
Founder
Founder
Posts: 12478
Joined: Thu Apr 18, 2002 11:04 pm
Location: Seattle
Contact:

Post by Edge100x » Sun Feb 20, 2005 8:05 pm

If it's still giving you problems, your ISP may be improperly caching the result. If that is the case, I would recommend changing your DNS servers to "known good" ones:

128.95.120.1
128.95.112.1

Those are DNS servers at the University of Washington, my alma mater.

Moos3d
A semi-regular
A semi-regular
Posts: 17
Joined: Tue Feb 15, 2005 6:26 pm

Post by Moos3d » Mon Feb 21, 2005 7:58 pm

It's been working for a while now. I just use a php script so it goes straight to the forums.

Post Reply