Why is my server name resetting?

Post Reply
User avatar
Vanderburg
Staff
Staff
Posts: 1245
Joined: Sat Nov 13, 2010 7:27 am
Location: Dallas, TX

Why is my server name resetting?

Post by Vanderburg » Fri May 24, 2013 6:40 pm

If you are experiencing your server name showing up as "NFOservers.com rentals - New server", even though you have it set properly in the Easy Setup tab in your control panel, delete the server.cfg files associated with the other game installs that are added for content.

For example:

dod/cfg/server.cfg
cstrike/cfg/server.cfg

etc.

For some reason, some addons want to pull the server.cfg file from these other game installs, which are set to our default. Once done, restart your server and this should be corrected.

User avatar
Edge100x
Founder
Founder
Posts: 12588
Joined: Thu Apr 18, 2002 11:04 pm
Location: Seattle
Contact:

Re: Why is my server name resetting?

Post by Edge100x » Sat May 25, 2013 12:56 am

For new installs and repaired servers, these files should now be deleted for you.

Post Reply