Procon Layer, File server, file manager

Post Reply
Nord.Kind
New to forums
New to forums
Posts: 1
Joined: Sun Sep 14, 2014 4:30 am

Procon Layer, File server, file manager

Post by Nord.Kind » Sun Sep 14, 2014 5:39 pm

I was wondering what the file manager is for.

I have access to the server via a file manage but as far as I am informed there is no procon layer.

My question is, what is the file manager for if not for loading files on the procon layer server.

Do plugins I load onto the file server run on the server? (folder structure: Plugins/BF3)


Am I missing sth?

Best regards!

User avatar
kraze
Staff
Staff
Posts: 4357
Joined: Fri Sep 17, 2010 9:06 am
Location: California

Re: Procon Layer, File server, file manager

Post by kraze » Sun Sep 14, 2014 7:05 pm

The file manager tab serves much less of a purpose since most files for EA games cannot be accessed, but we still offer it for specific game files such as your startup.txt, banlist and PB related files.
@Kraze^NFo> Juski has a very valid point
@Juski> Got my new signature, thanks!
@Kraze^NFo> Out of context!
@Juski> Doesn't matter!
@Juski> You said I had a valid point! You can't take it back now! It's out there!

.=QUACK=.Major.Pain
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 1573
Joined: Sun Jun 26, 2011 8:03 am

Re: Procon Layer, File server, file manager

Post by .=QUACK=.Major.Pain » Tue Sep 16, 2014 4:27 am

If you want to host a Procon layer here, you need an unmanaged windows server.
Or host somewhere else.
Visit gspreviews.com And Rate & Review Your Old & Current GSP's
Find Your GSP Coupons at gspreviews.com/coupons/

User avatar
Edge100x
Founder
Founder
Posts: 12219
Joined: Thu Apr 18, 2002 11:04 pm
Location: Seattle
Contact:

Re: Procon Layer, File server, file manager

Post by Edge100x » Fri Sep 26, 2014 12:05 am

You can also do it for $9.99 with a Linux VDS and Mono, I believe, but I haven't tried it myself.

Post Reply