having problems connecting aci

Post Reply
bootsandpants
New to forums
New to forums
Posts: 2
Joined: Sun Jun 05, 2016 11:06 am

having problems connecting aci

Post by bootsandpants » Sun Jun 05, 2016 11:18 am

getting error message server 192.223.28.191:25200 not responding, pbucon login unsuccessful.

moving existing server from gameservers to nfo and having some issues connecting/logging to get it up and running..

couldn't find anything helpful in forum so thought i'd ask!

pbsv log address is different with nfo than with aci- trying to see which to use!

we are streaming to aci depository but live secure status is not being allowed access from nfo server side.

how do we fix this?

User avatar
kraze
Staff
Staff
Posts: 4357
Joined: Fri Sep 17, 2010 9:06 am
Location: California

Re: having problems connecting aci

Post by kraze » Mon Jun 06, 2016 11:28 am

Did you update all of the information to ensure that it is indeed connecting to your new server IP? Also, what is the IP/hostname of the service you're trying to connect to?
@Kraze^NFo> Juski has a very valid point
@Juski> Got my new signature, thanks!
@Kraze^NFo> Out of context!
@Juski> Doesn't matter!
@Juski> You said I had a valid point! You can't take it back now! It's out there!

bootsandpants
New to forums
New to forums
Posts: 2
Joined: Sun Jun 05, 2016 11:06 am

Re: having problems connecting aci

Post by bootsandpants » Tue Jun 07, 2016 7:40 am

thanks for reply! nfo fixed it, error was on their end, they didn't finish install for some of the plug ins. :)

Post Reply