How to remove B2K?

Post Reply
IcEWoLF
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 1192
Joined: Thu Aug 10, 2006 9:41 pm
Contact:

How to remove B2K?

Post by IcEWoLF » Thu Jul 05, 2012 7:35 pm

I am not sure why B2K notice is up, I am currently not running any B2K maps at all.
How do I remove it?
Image
Image

User avatar
Edge100x
Founder
Founder
Posts: 12387
Joined: Thu Apr 18, 2002 11:04 pm
Location: Seattle
Contact:

Re: How to remove B2K?

Post by Edge100x » Thu Jul 05, 2012 10:03 pm

Where are you seeing this?

If you are seeing your server as B2K in Battlelog, it is supposed to go purely by the mapcycle. If you are running a random mapcycle that includes all maps, for instance, it would show the server as B2K.

IcEWoLF
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 1192
Joined: Thu Aug 10, 2006 9:41 pm
Contact:

Re: How to remove B2K?

Post by IcEWoLF » Fri Jul 06, 2012 8:02 am

I do not use random map cycles....I use bazaar,metro and siene crossing.
Weird it happens randomly.
Image
Image

IcEWoLF
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 1192
Joined: Thu Aug 10, 2006 9:41 pm
Contact:

Re: How to remove B2K?

Post by IcEWoLF » Fri Jul 06, 2012 6:57 pm

Image
Image

User avatar
kraze
Staff
Staff
Posts: 4359
Joined: Fri Sep 17, 2010 9:06 am
Location: California

Re: How to remove B2K?

Post by kraze » Fri Jul 06, 2012 7:21 pm

That is definitely odd, Battlelog even confirms your map cycle and it does not include any B2K maps. Have you tried restarting the server to see if that helps?
@Kraze^NFo> Juski has a very valid point
@Juski> Got my new signature, thanks!
@Kraze^NFo> Out of context!
@Juski> Doesn't matter!
@Juski> You said I had a valid point! You can't take it back now! It's out there!

IcEWoLF
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 1192
Joined: Thu Aug 10, 2006 9:41 pm
Contact:

Re: How to remove B2K?

Post by IcEWoLF » Fri Jul 06, 2012 7:52 pm

yep, i restarted 2 times.
Image
Image

User avatar
Edge100x
Founder
Founder
Posts: 12387
Joined: Thu Apr 18, 2002 11:04 pm
Location: Seattle
Contact:

Re: How to remove B2K?

Post by Edge100x » Fri Jul 06, 2012 8:33 pm

Definitely sounds like a Battlelog bug, unfortunately =\.

IcEWoLF
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 1192
Joined: Thu Aug 10, 2006 9:41 pm
Contact:

Re: How to remove B2K?

Post by IcEWoLF » Fri Jul 06, 2012 9:18 pm

Yep, another failure by Dice/EA :(
Image
Image

User avatar
Edge100x
Founder
Founder
Posts: 12387
Joined: Thu Apr 18, 2002 11:04 pm
Location: Seattle
Contact:

Re: How to remove B2K?

Post by Edge100x » Fri Jul 06, 2012 10:22 pm

DICE/EA do not maintain Battlelog, AFAIK -- that's done by a contractor. But, it does tie into Blaze, the EA-run back-end to the game.

IcEWoLF
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 1192
Joined: Thu Aug 10, 2006 9:41 pm
Contact:

Re: How to remove B2K?

Post by IcEWoLF » Fri Jul 06, 2012 10:49 pm

I am not sure if this affects users that do not have expansions to join my server via Quick join.
Image
Image

.=QUACK=.Major.Pain
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 1573
Joined: Sun Jun 26, 2011 8:03 am

Re: How to remove B2K?

Post by .=QUACK=.Major.Pain » Sat Jul 07, 2012 5:40 am

Probably would restrict some players who don't have B2K.
Too bad.
Visit gspreviews.com And Rate & Review Your Old & Current GSP's
Find Your GSP Coupons at gspreviews.com/coupons/

User avatar
TimSad
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 754
Joined: Thu Jun 30, 2011 6:27 pm

Re: How to remove B2K?

Post by TimSad » Sat Jul 07, 2012 11:19 am

.=QUACK=.Major.Pain wrote:Probably would restrict some players who don't have B2K.
Too bad.
I would test this for him but all 3 of my accounts have B2K... :(
                                                Our NFO Battlefield Servers!
ImageImage
Image

User avatar
woowoo
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 208
Joined: Wed Sep 21, 2011 7:05 am

Re: How to remove B2K?

Post by woowoo » Mon Jul 09, 2012 3:33 am

.=QUACK=.Major.Pain wrote:Probably would restrict some players who don't have B2K.
Too bad.
There are so few who don't have B2K I wouldn't worry about it.

Post Reply