Command Blocks Won't Work

Post Reply
DiamondSuperSkul
New to forums
New to forums
Posts: 4
Joined: Mon Aug 24, 2015 4:51 pm

Command Blocks Won't Work

Post by DiamondSuperSkul » Wed Sep 02, 2015 2:28 pm

Hey..... i'm back with yet another issue. This one will be plain and simple, so lets hop to it!!! I was going to create a room filled with command blocks to keep everything shipshape- kind of like taking mobs away. I placed a redstone clock down and worked on the room, I finally started the command in the first command block...... I finished and clicked done. its said "command blocks are not enabled on this server".. I tried to setup command blocks to run on this server ( I Would Set Permissions Later.... ) and alas, I could not do it, so I turn to you guys/gals for an solution. Please help me with my problem.... and always, just ask me for any information in the comments! thanks guys/gals!!! :D

User avatar
kraze
Staff
Staff
Posts: 4357
Joined: Fri Sep 17, 2010 9:06 am
Location: California

Re: Command Blocks Won't Work

Post by kraze » Wed Sep 02, 2015 4:50 pm

In your server.properties were you sure to set enable-command-block=true?
@Kraze^NFo> Juski has a very valid point
@Juski> Got my new signature, thanks!
@Kraze^NFo> Out of context!
@Juski> Doesn't matter!
@Juski> You said I had a valid point! You can't take it back now! It's out there!

DiamondSuperSkul
New to forums
New to forums
Posts: 4
Joined: Mon Aug 24, 2015 4:51 pm

Re: Command Blocks Won't Work

Post by DiamondSuperSkul » Fri Sep 04, 2015 2:17 pm

Thx!!! Ill try that!!! :D :lol: :lol: 8) :D :)

Post Reply