Worldedit Forge Not working!

Post Reply
Jackboy317
New to forums
New to forums
Posts: 2
Joined: Sun Jul 21, 2019 1:03 pm

Worldedit Forge Not working!

Post by Jackboy317 » Sun Jul 21, 2019 1:10 pm

I've setup my Forge Modded server, but Worldedit is the only mod that doesn't work.
heres all my mods:

Traincraft-4.4.1_019
TooManyItems-Mod-Forge-1.7.10
ThermalFoundation-[1.7.10]1.2.6-118
ThermalExpansion-1.12.2-5.5.4.43-universal
ThermalDynamics-[1.7.10]1.2.1-172
StefinusGuns-0.5.2_1
RoadStuff-mc1.7.10-1.0.2-final
Reis-Minimap-Mod-1.7.10
Railcraft_1.7.10-9.12.2.1
OptiFine_1.7.10_HD_U_D8
MrCrayfishFurnitureModv3.4.7(1.7.10)
MineFactoryReloaded-[1.7.10]2.8.1-174
MinecraftCapes Forge 1.7.10
Mantle-1.7.10-0.3.2b
LampsAndTrafficlights-1.2-Minecraft_1.7.10
EnderStorage-1.7.10-1.4.7.37-universal
DynamicSurroundings-1.7.10-1.0.6.4
ComputerCraft1.75
CoFHCore-[1.7.10]3.1.4-329
CodeChickenCore-1.7.10-1.0.7.47-universal
Chisel-2.9.5.11
ChickenChunks-1.7.10-1.3.4.19-universal
CarpentersBlocksv3.3.8.1-MC1.7.10
buildcraft-7.1.23
BiomesOPlenty-1.7.10-2.1.0.2308-universal
BetterFoliage-MC1.7.10-2.0.14
[1.7.10]MoVillages-1.4.2

Yeah, Thats A lot. But I have a feeling its Chicken Chunks, but when I went into single player and Worldedit was working just fine!

Anyone got a fix?
I don't just like trains,

I L O V E T R A I N S !

User avatar
TimeX
Staff
Staff
Posts: 1387
Joined: Thu Jul 22, 2004 12:24 am
Location: Big Bear, CA

Re: Worldedit Forge Not working!

Post by TimeX » Sun Jul 21, 2019 1:30 pm

What about that mod is not working exactly? Is it throwing any errors in the logs?
TimeX

Jackboy317
New to forums
New to forums
Posts: 2
Joined: Sun Jul 21, 2019 1:03 pm

Re: Worldedit Forge Not working!

Post by Jackboy317 » Sun Jul 21, 2019 1:53 pm

It works in Singleplayer, And the mods all listed above are working on the server,
Theres nothing in the logs about Worldedit, yet it is in the mods folder...
I'm trying to type //wand to begin but it keeps saying Unknown Command

Idk if that helps, but I'm trying to figure this out
I don't just like trains,

I L O V E T R A I N S !

User avatar
TimeX
Staff
Staff
Posts: 1387
Joined: Thu Jul 22, 2004 12:24 am
Location: Big Bear, CA

Re: Worldedit Forge Not working!

Post by TimeX » Sun Jul 21, 2019 3:09 pm

Do you have OP on the server? Also, does using the //help command give the same error?

It may be that the mod is not loading at all. It should be mentioned in the logs to some extent, even if it is just saying that it is loading it. If it does not, be sure to check that the filename does not have .disabled at the end of it. It would also be worth pressing F5 while in the FTP to make sure you are not looking at a cached view of the FTP.
TimeX

Post Reply