Gungame issues!

Post Reply
boominz28
New to forums
New to forums
Posts: 3
Joined: Fri Sep 18, 2015 2:55 pm

Gungame issues!

Post by boominz28 » Sun Sep 20, 2015 6:10 pm

I am having issue with the gungame sounds, i have the sv_pure set to 0 and i have the server whitelist set to
materials\... any
models\... any
sound\... any
quake works just fine , it is just the gungame sounds that are not working.

User avatar
kraze
Staff
Staff
Posts: 4357
Joined: Fri Sep 17, 2010 9:06 am
Location: California

Re: Gungame issues!

Post by kraze » Mon Sep 21, 2015 7:04 am

Have you checked your server logs to see if any indication of the sounds being unable to load is listed there?
@Kraze^NFo> Juski has a very valid point
@Juski> Got my new signature, thanks!
@Kraze^NFo> Out of context!
@Juski> Doesn't matter!
@Juski> You said I had a valid point! You can't take it back now! It's out there!

User avatar
Siren
Staff
Staff
Posts: 358
Joined: Fri Aug 04, 2006 2:53 pm

Re: Gungame issues!

Post by Siren » Mon Sep 21, 2015 7:04 am

Are you using the fast downloads redirect on your game server?
Be sure you have these set as well and let us know if you still have trouble with the sounds, you can contact us from the !help tab in your NFo control panel and we can take a closer look at why the GG sounds may not be working.

sv_allowdownload 1
sv_allowupload 1
sv_downloadurl "http://www.youridentifier.site.nfoservers.com/server"

If you click "sync" files in your websync tab it will automatically set the download link for you in your server.cfg.
<Spray> Please try locking your modem in a closet, or facing it towards the wall in the corner, so it knows its misbehaved

Post Reply