[TF2] 133 tickrate with tickrate unlocker plugin?

Post Reply
canti
A semi-regular
A semi-regular
Posts: 15
Joined: Tue May 03, 2016 3:19 am

[TF2] 133 tickrate with tickrate unlocker plugin?

Post by canti » Tue Dec 19, 2017 6:56 am

https://github.com/ldesgoui/mms-unlocked-tickrate

So this recently popped up on the teamfortress.tv forum. I played a DM server running this plugin and it made gameplay feel a lot more fluid and responsive.

Is this tickrate unlocker usable with regular TF2 game servers rented through NFO, or would I have to rent a VPS? I know that using tickrate unlocking plugins is fine with CS:S servers but not L4D2/GMOD, wondering if this is any different.

User avatar
Spray
Staff
Staff
Posts: 543
Joined: Wed Dec 28, 2011 10:41 pm
Location: Oregon

Re: [TF2] 133 tickrate with tickrate unlocker plugin?

Post by Spray » Tue Dec 19, 2017 9:13 am

We're fine allowing the tickrate unlocker plugins for the standard Source game titles, such as CS:S, DoD:S, TF2, and HL2DM. L4D2 heavily uses bots, which causes very high usage at high tickrates. Garry's Mod is very CPU intensive stock, most customers prefer to lower tickrate rather than raise it. Typically raising it will only serve to max out CPU core usage for the game.

LittleB
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 160
Joined: Mon Feb 06, 2012 4:14 am
Location: US
Contact:

Re: [TF2] 133 tickrate with tickrate unlocker plugin?

Post by LittleB » Fri Jun 22, 2018 9:04 pm

Anyone know if there a windows version of this available?
Image

Post Reply