COD4 Redirect

Post Reply
kendsie
New to forums
New to forums
Posts: 7
Joined: Thu Mar 06, 2014 8:47 am

COD4 Redirect

Post by kendsie » Thu Aug 07, 2014 8:27 pm

Can somebody PLEASE tell me how to make my redirect handle more than 12kbs? I have a web server from NFO, and I am trying to get to rgclan.net/server, but it will never do more than 12kbs. What the heck am i doing wrong. I have rebuilt the usermaps and mods files twice, and I am redirecting to the above url. This is driving me nutz!! The files are correct, the server runs the maps, but no speed for downloading

set sv_allowdownload "1"
seta sv_wwwDownload "1"
seta sv_wwwBaseURL "http://rgclan.net/server"
seta sv_wwwDlDisconnected "0"
thanks
bmf

User avatar
soja
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 2389
Joined: Fri May 18, 2012 3:20 pm

Re: COD4 Redirect

Post by soja » Thu Aug 07, 2014 10:52 pm

Not a NFO employee

kendsie
New to forums
New to forums
Posts: 7
Joined: Thu Mar 06, 2014 8:47 am

Re: COD4 Redirect

Post by kendsie » Fri Aug 08, 2014 4:51 am

Nope, still falls back to a server download " download of '' failed, falling back to a server download" . The files and folders are set correct, what the heck am I missing?

Thanks all!
bmf

User avatar
TacTicToe
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 846
Joined: Fri Feb 18, 2011 1:08 pm
Location: USA
Contact:

Re: COD4 Redirect

Post by TacTicToe » Fri Aug 08, 2014 10:54 am

Post your command line please
Image

kendsie
New to forums
New to forums
Posts: 7
Joined: Thu Mar 06, 2014 8:47 am

Re: COD4 Redirect

Post by kendsie » Sat Aug 09, 2014 6:02 am

"C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\iw3mp.exe" -cpu 0 +set dedicated 2 +set sv_punkbuster 0 +set sv +exec my####.cfg +map_rotate +set fs_game mods/modwarfare +set net_ip 70.42.74.161 +set net_port 28960

User avatar
TacTicToe
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 846
Joined: Fri Feb 18, 2011 1:08 pm
Location: USA
Contact:

Re: COD4 Redirect

Post by TacTicToe » Sat Aug 09, 2014 12:13 pm

+set sv
Does nothing
-cpu 0
I have never seen this command used in CoD4 before

Try this command line and see if it helps. map_rotate should be at the end of your command line. If this does not help, please post your server config that you have in the modwarfare folder.

Code: Select all

+set dedicated 2 +set net_ip 70.42.74.161 +set net_port 28960 +set sv_punkbuster 0 +set fs_game mods/modwarfare +exec my####.cfg +map_rotate
Image

Post Reply