how to install awe on cod2

Post Reply
ECRain
New to forums
New to forums
Posts: 4
Joined: Sat Sep 01, 2012 3:40 pm

how to install awe on cod2

Post by ECRain » Sat Sep 01, 2012 3:43 pm

i set the "mod" to a3b10 in my control panel, however when i start it, it is a regular server? how do i set the name of the cfg to my cfg and such?

User avatar
kraze
Staff
Staff
Posts: 4357
Joined: Fri Sep 17, 2010 9:06 am
Location: California

Re: how to install awe on cod2

Post by kraze » Sat Sep 01, 2012 3:46 pm

Hi,

You need to upload the mod to your servers "mods" folder in your servers ftp. Then go to the server control tab in your control panel and select the mod from the drop down list. Save and restart the server.
@Kraze^NFo> Juski has a very valid point
@Juski> Got my new signature, thanks!
@Kraze^NFo> Out of context!
@Juski> Doesn't matter!
@Juski> You said I had a valid point! You can't take it back now! It's out there!

ECRain
New to forums
New to forums
Posts: 4
Joined: Sat Sep 01, 2012 3:40 pm

Re: how to install awe on cod2

Post by ECRain » Sat Sep 01, 2012 4:06 pm

i dont see a "mods" folder in my cod2 server? i thought cod2 doesnt use mod folders?

User avatar
kraze
Staff
Staff
Posts: 4357
Joined: Fri Sep 17, 2010 9:06 am
Location: California

Re: how to install awe on cod2

Post by kraze » Sun Sep 02, 2012 12:43 pm

ECRain wrote:i dont see a "mods" folder in my cod2 server? i thought cod2 doesnt use mod folders?

It's been awhile since I have worked with COD2, so I could be wrong. Do you have any instructions that came with your mod? Those may help.
@Kraze^NFo> Juski has a very valid point
@Juski> Got my new signature, thanks!
@Kraze^NFo> Out of context!
@Juski> Doesn't matter!
@Juski> You said I had a valid point! You can't take it back now! It's out there!

ECRain
New to forums
New to forums
Posts: 4
Joined: Sat Sep 01, 2012 3:40 pm

Re: how to install awe on cod2

Post by ECRain » Sun Sep 09, 2012 12:38 pm

it just sais upload to the main directory where your main folder is, i had the mod running on another server fine but on yours it wont?

this is the mods link
http://callofduty.filefront.com/file/Ad ... ects;76452

ECRain
New to forums
New to forums
Posts: 4
Joined: Sat Sep 01, 2012 3:40 pm

Re: how to install awe on cod2

Post by ECRain » Sun Sep 09, 2012 12:57 pm

i found out what was doing it!!! The line of set logfile "1" was killing the server!

User avatar
TimeX
Staff
Staff
Posts: 1387
Joined: Thu Jul 22, 2004 12:24 am
Location: Big Bear, CA

Re: how to install awe on cod2

Post by TimeX » Sun Sep 09, 2012 1:50 pm

Strange that would cause such an issue, I'll have to remember that. Good find. :)
TimeX

Post Reply