Having many issues with mods.

Post Reply
LostParadox
New to forums
New to forums
Posts: 1
Joined: Sat Aug 06, 2016 8:20 am

Having many issues with mods.

Post by LostParadox » Sat Aug 06, 2016 8:34 am

I am having serious issues with the mods on my sever. Specifically CUP_Terrains, CUP will not load any of its maps and they do not show in the missions list at server start. This is also preventing us to from using our own user created maps through the editor. Each time we try to load one, we have no player slots to join. I'll post our last .RPT
Attachments
exec_odincorp_2016-08-05_23-58-58.txt
Last .rpt file
(1 MiB) Downloaded 27 times

Caliban55
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 436
Joined: Sat Sep 04, 2010 10:20 am
Location: Cologne, Gemany
Contact:

Re: Having many issues with mods.

Post by Caliban55 » Sat Aug 06, 2016 9:23 am

Make sure that the mission is fully created/saved with the Eden Editor.

For CUPS, check if the upload/download is not corrupted (where did you donwload it from, from the official CUPS site http://cup-arma3.org/download). There are some mods which have not been updated for the use with the latest ArmA 3 1.62 version, so your best chance is start the server with one mod at a time and then discard the mods that are not working.

By looking at your RPT file I noticed that there are several critical error in it (local variables in global namespace for example, line 1133 following), either from your mission, or from one of the mods. Those have to be fixed.

Post Reply