nothing works since 64bit update

Post Reply
Lizurious
New to forums
New to forums
Posts: 2
Joined: Thu Mar 16, 2017 1:30 pm

nothing works since 64bit update

Post by Lizurious » Thu Mar 16, 2017 1:39 pm

Since the update earlier today our server won't work. I tried creating a simple mission files, no addons, and loading that on the server and I'm still getting the same error/fail to load. I'm not savvy with the more technical side of things, but either I'm missing something or my server is missing something and I could really use some help at this point.

Rpt file included (had to rename to txt, says 'rpt' extension not allowed).
Attachments
exec_sylvie_2017-03-16_18-24-36.txt
(91.61 KiB) Downloaded 44 times

User avatar
Edge100x
Founder
Founder
Posts: 12219
Joined: Thu Apr 18, 2002 11:04 pm
Location: Seattle
Contact:

Re: nothing works since 64bit update

Post by Edge100x » Thu Mar 16, 2017 1:45 pm

To clarify, we aren't yet using the 64 bit version internally, because we need to test it for compatibility first. Is this a server that we are running for you on the managed system?

Lizurious
New to forums
New to forums
Posts: 2
Joined: Thu Mar 16, 2017 1:30 pm

Re: nothing works since 64bit update

Post by Lizurious » Thu Mar 16, 2017 1:56 pm

Yes the server is on a managed system being run by nfo staff. It worked yesterday, after signing on today, nothing works.

User avatar
Edge100x
Founder
Founder
Posts: 12219
Joined: Thu Apr 18, 2002 11:04 pm
Location: Seattle
Contact:

Re: nothing works since 64bit update

Post by Edge100x » Thu Mar 16, 2017 2:58 pm

Please open a support request and we can take a closer look. The server may need a repair, or we could try a full wipe operation.

Post Reply