Server lag with specific maps?

[WDT]TardFarmer
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 106
Joined: Tue Nov 05, 2013 7:01 am

Re: Server lag with specific maps?

Post by [WDT]TardFarmer » Mon Dec 09, 2013 12:34 pm

Edge100x wrote:[WDT]TardFarmer, DICE did not post anything in the changelog about server-side performance increases. They mentioned a client-side adjustment, so if the problem might be on the client end, it would be worth testing again.

excellent I will take a break from work and pop on this afternoon. I will let you know the results!

User avatar
plasma
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 85
Joined: Wed Oct 09, 2013 4:12 pm
Location: Atlanta,GA
Contact:

Re: Server lag with specific maps?

Post by plasma » Tue Dec 10, 2013 7:25 pm

My server still lags pretty bad on Resort and Railroad. Taking them out of rotation again :(

[WDT]TardFarmer
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 106
Joined: Tue Nov 05, 2013 7:01 am

Re: Server lag with specific maps?

Post by [WDT]TardFarmer » Tue Dec 10, 2013 9:00 pm

Resort and dam were removed on mine

jaythegreat1
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 193
Joined: Fri Feb 24, 2012 9:49 am

Re: Server lag with specific maps?

Post by jaythegreat1 » Tue Dec 10, 2013 9:18 pm

[WDT]TardFarmer wrote:Resort and dam were removed on mine
Same here.
Image
Chill n Kill Gaming - http://www.cnkgaming.com

wihgaming
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 174
Joined: Mon Oct 28, 2013 7:10 am

Re: Server lag with specific maps?

Post by wihgaming » Sat Dec 14, 2013 9:04 pm

Our server's been running the CR maps like a champ since release of DLC. Then suddenly, today, it started lagging on Dragon Pass to the point of unplayable, every time it comes up in rotation. We rebooted the server. But it didn't help. So we removed Dragon Pass from our rotation. Not sure why it started lagging on us... We didn't change a single thing on the server since CR came out.

User avatar
Sorry
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 111
Joined: Fri Jun 03, 2011 4:26 pm
Contact:

Re: Server lag with specific maps?

Post by Sorry » Sun Dec 15, 2013 1:38 am

We have problems with dragons pass also. We wiped the server and that map was fine for a few days, then the lag came back. Its a slight rubberband lag, about every 3 seconds it drags you back a half step. After one round of that the server blazed everybody a couple nights ago. I turned off everything trying to troubleshoot it but I have no idea what causes it. I yanked that one out. :(

FAST
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 326
Joined: Sat Dec 10, 2011 11:43 pm
Location: Toronto, Canada

Re: Server lag with specific maps?

Post by FAST » Sun Dec 15, 2013 11:17 am

Did you ever get a chance to update pb manually?

Go into procon pb console and type pb_sv_update


See if that helps

wihgaming
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 174
Joined: Mon Oct 28, 2013 7:10 am

Re: Server lag with specific maps?

Post by wihgaming » Sun Dec 15, 2013 1:17 pm

FAST wrote:Did you ever get a chance to update pb manually?

Go into procon pb console and type pb_sv_update


See if that helps
I just did now. It didn't seem to do anything. I did notice though in my pb console that it's issuing the pb_sv_plist command every 10-15 seconds though. Is that normal?

FAST
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 326
Joined: Sat Dec 10, 2011 11:43 pm
Location: Toronto, Canada

Re: Server lag with specific maps?

Post by FAST » Sun Dec 15, 2013 2:25 pm

Yes that is normal. Takes time to do it's thing sometimes, did it stop now?

wihgaming
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 174
Joined: Mon Oct 28, 2013 7:10 am

Re: Server lag with specific maps?

Post by wihgaming » Sun Dec 15, 2013 4:14 pm

FAST wrote:Yes that is normal. Takes time to do it's thing sometimes, did it stop now?
I haven't had a chance to play on the server since I did the pb command. I'll report back if it's better once I get some time on the server.

thanks, FAST!

Post Reply