TDM Sound Broke Again?! (Mar 17th)

User avatar
TimSad
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 754
Joined: Thu Jun 30, 2011 6:27 pm

Re: TDM Sound Broke Again?! (Mar 17th)

Post by TimSad » Thu Mar 27, 2014 5:24 pm

Whew! We finally got it resolved! Thanks so much for working with me here, John and NFO!
                                                Our NFO Battlefield Servers!
ImageImage
Image

ADKGamers
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 90
Joined: Mon Oct 28, 2013 4:19 pm

Re: TDM Sound Broke Again?! (Mar 17th)

Post by ADKGamers » Thu Mar 27, 2014 10:15 pm

What was the fix tim?
http://www.ADKGamers.com - =ADK= Multi Gaming Community

User avatar
TimSad
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 754
Joined: Thu Jun 30, 2011 6:27 pm

Re: TDM Sound Broke Again?! (Mar 17th)

Post by TimSad » Thu Mar 27, 2014 10:34 pm

Well, I'll just quote what John sent to me...
After the server is next restarted, could you test again? I've re-run the update on it, and I think this will address the problem. From what I can see, the last update was partially reverted (just one file) due to a complicated set of factors on our end, and I believe that file is one that might relate to this bug.
So, I guess this one particular problem file kept somehow reappearing onto my server's (and a few other people's) installation and replacing the updated file. So, it happened both on March 17th, got fixed at the end of that day as I recall (can't quite remember how), then happened again on the 25th and now finally the problem has been figured out. :)
                                                Our NFO Battlefield Servers!
ImageImage
Image

Post Reply