Server Location change?

Post Reply
hazmat7
New to forums
New to forums
Posts: 5
Joined: Sun Mar 01, 2015 6:42 pm

Server Location change?

Post by hazmat7 » Sun Mar 08, 2015 7:32 pm

Can we change the location of server(BF4) for EX: New York to Chicago? Reason I ask is for all players on server to have almost equal ping.

User avatar
rymax99
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 142
Joined: Sun Feb 02, 2014 2:08 pm
Location: Florida
Contact:

Re: Server Location change?

Post by rymax99 » Sun Mar 08, 2015 9:14 pm

To change your location, head over to https://www.nfoservers.com/order.php. Select your server type, slots, the new location you want, etc., and the end of the page select 'This is a change to an existing server.' and then select the package you want to change. You'll be brought to a page to review the order, it'll tell you the cost change if applicable. There's no cost/price change as long as you have the same options/slots/game selected as before and you change to an equally priced location(they're all the same priced except Frankfurt).

hazmat7
New to forums
New to forums
Posts: 5
Joined: Sun Mar 01, 2015 6:42 pm

Re: Server Location change?

Post by hazmat7 » Mon Mar 09, 2015 2:53 pm

TY for the reply

Post Reply