Battlelog bug related to hacker setting

Post Reply
User avatar
Edge100x
Founder
Founder
Posts: 12219
Joined: Thu Apr 18, 2002 11:04 pm
Location: Seattle
Contact:

Battlelog bug related to hacker setting

Post by Edge100x » Mon Mar 16, 2015 10:13 pm

Just a heads-up for everyone --

Right now, if you disable hackers, Battlelog doesn't always show servers.

In general, the hacker setting is messed up right now (it is immutable most of the time, as well, and other bugs), as is the spectators setting. We recommend sticking with the defaults on these until a patch is released to fix them.

Due to other glitches in presets not always working properly, we've also re-added the preset auto-setting feature that we had in BF4.

stryfe
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 175
Joined: Thu Nov 14, 2013 9:02 am

Re: Battlelog bug related to hacker setting

Post by stryfe » Mon Mar 16, 2015 10:17 pm

I've noticed what appeared to be a whole ton of server disappeared.

User avatar
markym
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 125
Joined: Tue Oct 29, 2013 8:36 pm
Location: Oregon
Contact:

Re: Battlelog bug related to hacker setting

Post by markym » Wed Mar 18, 2015 5:38 pm

I think this is still an ongoing issue as often my server is not in the list.

FAST
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 324
Joined: Sat Dec 10, 2011 11:43 pm
Location: Toronto, Canada

Re: Battlelog bug related to hacker setting

Post by FAST » Wed Mar 18, 2015 8:11 pm

It's more than just hackers option, pretty frustrating. I'm 100% my servers are not being shown on battlelog, running on official. I hope the next patch addresses this. John, could you please pass this on just in case?

User avatar
Edge100x
Founder
Founder
Posts: 12219
Joined: Thu Apr 18, 2002 11:04 pm
Location: Seattle
Contact:

Re: Battlelog bug related to hacker setting

Post by Edge100x » Thu Mar 19, 2015 11:00 am

It is something that they're looking into. Battlelog does not seem to be sorting servers well.

User avatar
Edge100x
Founder
Founder
Posts: 12219
Joined: Thu Apr 18, 2002 11:04 pm
Location: Seattle
Contact:

Re: Battlelog bug related to hacker setting

Post by Edge100x » Fri Mar 20, 2015 2:11 pm

To clarify on what I said above, the known bugs in Battlelog are that if you:

a) remove spectators and set the maxplayers manually, you will not show up.
b) remove the hacker, you will not show up.

For now, you must leave the spectators and hacker settings alone.

We are told that a fix for these bugs is in the works but we have not been given an ETA.

FAST
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 324
Joined: Sat Dec 10, 2011 11:43 pm
Location: Toronto, Canada

Re: Battlelog bug related to hacker setting

Post by FAST » Fri Mar 20, 2015 6:35 pm

Ah crap...that explains. I set my spectators to 0 since I didnt have enough slots and wanted to keep 32, 64 etc not 60, 28...that explains my issue probably.

Post Reply