No More Room In Hell

Use this forum if you have a relatively general question or comment about a game, Ventrilo, TeamSpeak, or Murmur/Mumble server with us. If you have a server-specific question that might not help out the community, please directly contact us through your control panel instead.
Post Reply
User avatar
J-English
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 616
Joined: Thu Apr 15, 2010 4:06 am
Location: United Kingdom & Canada

No More Room In Hell

Post by J-English » Sun Nov 24, 2013 1:08 am

Will you guys be adding metamod/Sourcemod to No More Room In Hell autoinstallers ?

Im going to see if they work and add it manually.

User avatar
J-English
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 616
Joined: Thu Apr 15, 2010 4:06 am
Location: United Kingdom & Canada

Re: No More Room In Hell

Post by J-English » Sun Nov 24, 2013 3:18 am

Just tested,works great

User avatar
Edge100x
Founder
Founder
Posts: 12248
Joined: Thu Apr 18, 2002 11:04 pm
Location: Seattle
Contact:

Re: No More Room In Hell

Post by Edge100x » Mon Nov 25, 2013 1:44 am

I believe it requires the latest dev version, but I'm not positive. If so, then it will be a bit more work.

User avatar
J-English
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 616
Joined: Thu Apr 15, 2010 4:06 am
Location: United Kingdom & Canada

Re: No More Room In Hell

Post by J-English » Mon Nov 25, 2013 12:05 pm

I installed mmsource-1.10.1-hg870-windows & sourcemod-1.6.0-hg4164-windows

Works great,admin works fine.Plugins also work great from allied modders.
Ive also used an advertisement plugin for CSGO and works perfect for no room in hell.

Servers are packed with players with no issues so far.

Appy bunny :)

User avatar
Edge100x
Founder
Founder
Posts: 12248
Joined: Thu Apr 18, 2002 11:04 pm
Location: Seattle
Contact:

Re: No More Room In Hell

Post by Edge100x » Mon Nov 25, 2013 3:57 pm

Yep, that's the dev version :). I'm glad it worked!

oliverrealize
New to forums
New to forums
Posts: 6
Joined: Sat Jun 06, 2015 4:39 pm
Contact:

Re: No More Room In Hell

Post by oliverrealize » Mon Jun 08, 2015 8:29 pm

Hey J-english,

Sorry to thread jack. But I'm trying to add a second No More Room in Hell server to my VDS. I copied the files to a new folder edited the name. My first version is still working but the second shows up on the list but I can't connect. Any tips?


Thank You.
I Love Code and Video Games. Don't tell my girlfriend.

http://motherboardsforgaming.com

User avatar
TacTicToe
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 846
Joined: Fri Feb 18, 2011 1:08 pm
Location: USA
Contact:

Re: No More Room In Hell

Post by TacTicToe » Mon Jun 08, 2015 9:25 pm

Did you remember to change the ports for the second server?
Image

User avatar
soja
This is my homepage
This is my homepage
Posts: 2389
Joined: Fri May 18, 2012 3:20 pm

Re: No More Room In Hell

Post by soja » Mon Jun 08, 2015 9:27 pm

The source engine should auto increment the ports if 2 servers are ran on the same IP. You should still define the port in the command line so the servers don't switch ports based on which boots up first, but it wouldn't explain the issue he is having.

What do you see in the server console when you attempt to join?
Not a NFO employee

Post Reply